Festpynta Bord i begge etasjar.

CIMG0055_edited

Dalastova

DSC04885

1. etasje.

DSC04873

Kjøkkengjengen forberedar middagen. Inger, Silje og Ingvill.

DSC04883

Karin legg siste hand på verket.

DSC04884

Silje er klar!

DSC04907

Alt skal leggast fint på tallerkenar.  Silje, Karin og Ingvill legg på fata mens Manuela og Bodil ventar på å få servere.

Meny 21. september:

Forrett:
Lettrøykt ørret
Grønsakrisotto, sitronsaus

Hovudrett:
Mørbrad av okse
Soppstuing
Fløtegratinerte poteter
Rødvinsaus
Brokkoli

Dessert:
Komposisjon med smak av hylleblomst
Sjokolade og bær

DSC04900_edited

Forrett

DSC04902

Fløtegratinerte poteter.

CIMG0076

Hovudrett

CIMG0086

Dessert

CIMG0069

Klare for mat på Dalastova. Liv, Irene, Elisabeth, Else, Kjellaug og Astrid.

CIMG0059

Fint pynta damer for anledninga.

CIMG0061

Anne Marie.

CIMG0079

På fjordstova er dei også klar, Randi, Jarle, Ragna K, Odd, Silvia, Karen, Bente, Ragna R, Gunnar og Amina.

CIMG0077

Maten smakar fortreffeleg.

DSC04890_edited

I første etasje er dei også klar!

DSC04908

Nydeleg mat 

DSC04909

Ikkje kvardagskost akkurat.

DSC04896

Petra Karin har ordet og Kimberly og Manuela er klare til servering. Solfrid og Lars Jarle er klare for mat.

DSC04878

Janine sørgar for musikken.

DSC04893

For at alt skulle gå knirkefritt stilte nokre på fritida for å servere, takk til dei! Mari, Ann Helene, Petra Karin, Ingvild og Unni.

DSC04913

Petra Karin tek ordet og takkar kjøkkenet for deileg mat og framifrå service! Karin, Ingvill, Inger og Silje.

Vi er så heldige å ha eige kjøkken på Hjørundfjordheimen og det er vi så utruleg glade for, vi kan kjenne matlukta i gangane og mang ein gong har det vore gjetta på kva det er til middag. Denne dagen var vi glade for å få utlevert menyen for ingen greide å gjette rett. Vi visste det skulle vere noko spesielt og var veldig spent. Etter maten er vi enige om at vi har verdens beste kjøkken, og at det burde kvalifisere til iallefall ei Michelin-stjerne, helst to. Vi er også enige om at kjøkkenet er husets hjarte!

Tusen takk til kjøkkenet for ein fortreffeleg smaksopplevelse og ei kjekk ykt!