Festpynta Bord i begge etasjar.
Dalastova
1. etasje.
Kjøkkengjengen forberedar middagen. Inger, Silje og Ingvill.
Karin legg siste hand på verket.
Silje er klar!
Alt skal leggast fint på tallerkenar. Silje, Karin og Ingvill legg på fata mens Manuela og Bodil ventar på å få servere.
Meny 21. september:
Forrett:
Lettrøykt ørret
Grønsakrisotto, sitronsaus
Hovudrett:
Mørbrad av okse
Soppstuing
Fløtegratinerte poteter
Rødvinsaus
Brokkoli
Dessert:
Komposisjon med smak av hylleblomst
Sjokolade og bær
Forrett
Fløtegratinerte poteter.
Hovudrett
Dessert
Klare for mat på Dalastova. Liv, Irene, Elisabeth, Else, Kjellaug og Astrid.
Fint pynta damer for anledninga.
Anne Marie.
På fjordstova er dei også klar, Randi, Jarle, Ragna K, Odd, Silvia, Karen, Bente, Ragna R, Gunnar og Amina.
Maten smakar fortreffeleg.
I første etasje er dei også klar!
Nydeleg mat
Ikkje kvardagskost akkurat.
Petra Karin har ordet og Kimberly og Manuela er klare til servering. Solfrid og Lars Jarle er klare for mat.
Janine sørgar for musikken.
For at alt skulle gå knirkefritt stilte nokre på fritida for å servere, takk til dei! Mari, Ann Helene, Petra Karin, Ingvild og Unni.
Petra Karin tek ordet og takkar kjøkkenet for deileg mat og framifrå service! Karin, Ingvill, Inger og Silje.
Vi er så heldige å ha eige kjøkken på Hjørundfjordheimen og det er vi så utruleg glade for, vi kan kjenne matlukta i gangane og mang ein gong har det vore gjetta på kva det er til middag. Denne dagen var vi glade for å få utlevert menyen for ingen greide å gjette rett. Vi visste det skulle vere noko spesielt og var veldig spent. Etter maten er vi enige om at vi har verdens beste kjøkken, og at det burde kvalifisere til iallefall ei Michelin-stjerne, helst to. Vi er også enige om at kjøkkenet er husets hjarte!
Tusen takk til kjøkkenet for ein fortreffeleg smaksopplevelse og ei kjekk ykt!
Kommentarar