Då var våren godt igang, og fottursesongen er rett rundt hjørnet ???????? I år vert det en annerledes sesong på mange måter, og vi velger å ta våre forhåndsregler i samråd med FHI sine anbefalinger. Mandagturene i den form de tidligere har blitt arrangert må utgå, men vi oppfordrar dere til å avtale turer sammen i små grupper og komme dere ut så ofte som mulig selv om det ikke blir arrangerte turer. Bingoen videreføres som før, og konkurransen starter med salg av bingo-ark på Bellingen og Joker 11. mai. Nytt av året er VIPPS betaling, og dette vil stå oppført på bingoarket. Dere trenger altså kun be om et turbingo ark utdelt på butikken, så vippser dere navn og ark-nr til trimgruppa. Vi har valgt også i år legge ut bøker i alle boksene, og vi oppfordrer dere til å ta med egen penn og bruke hansker dersom dere ønsker å skrive dere inn. Det er altså frivillig å skrive seg inn i forbindelse med bingo-turene, men ved en fullført tur fører dere på datoen på selve bingoarket. Ønsker dere alle en flott start på mai, og at så mange som mulig velger å delta også i år selv om det blir et noe annerledes opplegg. Kom dere ut og nyt den flotte naturen vi er så heldige å ha rundt oss!

Nyt dagen alle sammen ☀️????????????????