Handballgruppa vår består i dag av 17 aktive jenter fordelt på 4 lag. Vi samarbeider med Åmdal, slik at våre jenter har et tilbud innen handball. Dette året gikk samarbeidslaget Sæbø/Åmdal/Ørsta j14 av med seier i sin avdeling, noe som vi er veldig stolte av. Vi har også flere yngre lag som gjør det veldig bra i sine avdelinger. Vi håper at flere vil beggynne å spille handball og benytter seg av den flotte nye idrettshallen vi har fått i kommunen.

Flaskeinnsamlingen er vår viktigste inntektskilde, som går til å betale hall-leie i Ørstahallen, cuper, drakter og utstyr. Handballgruppa setter stor pris på alle de flaskene vi mottar fra dere. Håper dere tar godt imot jentene våre. Dere kan også eventuelt sette frem det dere har av pant, så kommer de å henter i løpet av den uka. 

På vegne av handballgruppa: Tusen takk for støtten!