Baking!

HjørundfjordheimenNår regnet pøsar ned er det godt å finne på noke inne, ja no er det kansje på tide å starte på Julebaksten?

HjørundfjordheimenGode havrekjeks kan vere bra å servere med brunost på.

HjørundfjordheimenDesse damene er i full sving med baking.

HjørundfjordheimenGudny legg dei fint på plata.

HjørundfjordheimenElisabeth, Gudny og Liv hakkar mandla og sjokolade som skal verte konfektkaker.

HjørundfjordheimenSynnøve og Elisabeth formar krumkakene rett.

HjørundfjordheimenMonica og Else hakkar sjokolade.

HjørundfjordheimenKrumkakene vart både fine og gode.

HjørundfjordheimenSvanhild blandar røra klar til å sette på plate.

HjørundfjordheimenAstrid sett dei jamt og passe store på bakeplata.

HjørundfjordheimenLitt etter litt vert platene fyllte og seikte.

HjørundfjordheimenAlle er i sving, Synnøve, Elisabeth, Gudny og Hallgerd.

HjørundfjordheimenSå vart det flatbrødbaking også.

HjørundfjordheimenElse og Gudny trillar fine emner.

HjørundfjordheimenLiv, Monica og Gudny bakar dei ut.

HjørundfjordheimenSvanhild har baka mykje flatbrød i sitt liv, det sit i hendene enda.

Hjørundfjordheimen                           Så vart det krumkakesteiking i 1 etg også.

Hjørundfjordheimen Ikkje nok å sei på resultatet, no er det ikkje monge sortane att før julebaksten er ferdig.

Dei smakar alltid best før jul, så vi rekk sikkert å ete dei opp å bake ein gong til.

Ha ei fin førjulstid.