18-19. august - Kassebilverkstad på Sæbø DS Ekspedisjon! Få tips og triks til kassebilen din slik at den blir klar til Sæbø Grand Prix! Verksmeister Jørund Aklestad er klar begge dagane og står klar til å hjelpe. 

olabilsep

02. september - Sesongsstart vaksen med filmen FUGELLI - SISTE resept. Ein dokumentar og hyllest til Per Fugelli. 

fugellisep

Copyright: Nordisk Film 

09. september - Haustens hovudframsyning - Kassebilløp og Sæbø Grand Prix med FLÅKLYPA GRAND PRIX på storskjerm!

Flåklypasep

Copyright: Caprino studios 

20. september - Haustens fyrste filmsalong i samarbeid med Forskingsdagane og Høgskulen i Volda - BOYHOOD - unik film gjennom 13 år med dei same skodespelarane. Tema: Oppvekst, og det blir forelesning av filmvitar Endre Eidsaa Larsen før filmen! 

boyhoodsep

Copyright: MPLC.