No må alle grunneigarane gå på årsmøte i elverigarlage den 7.5.18.

Eg vil gjerne at flest mulig grunneigarar stiller opp for den flotte elva som vi må passe på. Det e ei av dei finaste elvene som finst rundt om her på Sunnmøre. Og laksen må takast vare på.

Det e ikkje slik det va på 70-80 talet med masse fisk i elva. Eg vil at bondalselva skal få ei stor og sterk stamme med laks. Slik at mine unga kan ta seg en tur nedi elva og få på ein fin sprek bondals laks slik som eg og mine forfedre har gjordt før meg.

Eg vil også få opp igjen bestanden med sjøørret. Som dei seie e utrydda i elva men, eg fikk to fine 1,5 kg sjøørret ifjord når eg fiska stamfisk, som eg slapp forsiktig ut igjen. So det e håp for den også.

So vær so snild og møt opp og diskuter elva på en fin og saklig måte som gagna elva.

Eg har ikkje mulighet og stille på møte då eg må reise på jobb i begynnelsen i mai. Eg er ikkje grunneigar det er min far men, bondalselva e i mitt hjarte og eg vil ikkje den skal forvitre.

Så eg håpar flest mulig grunneigarar og folk ser ditte innlegget slik at vi får til eit skikkelig opplegg med elva våra.