Tradisjonar skaper gode minner, og vi i ungdomslaget arrangerer ei triveleg og sosial stund saman med familie, vennar og sambygdingar. Det vert høve til å lage flott julepynt medan ein lyttar til koseleg julemusikk. 

Vi vil i år prøve noko nytt, både for å variere og for at det kan bli laga nokon skikkeleg fine julegåver som kanskje blir lagt under juletreet? Ved å selge ulike varer i kiosken, vil vi kunne halde ein relativt lav inngangspris der ein får lage det ein vil, slik som tidlegare - men også ha eit anna tilbod til dei som vil nytte seg av det.  

Vi vil selge ulike varer i kiosken som kostar litt meir enn dei tidlegare kreasjonane. Døme på slike varer er: kaffikoppar, eggeglas, telysholdar, sparegris, gryteunderlag i tre/glas og kubbelys m.m som ein kan teikne/skrive på med tusj eller decoupage.

Det vert også høve til å pakke inn dei flotte gåvene ein lagar med gåvepapir.

images (1)imagesimages (1)

Vi serverer også risgrynsgraut, (sjølvsagt med mandel i) og saft til alle, dette er inkludert i prisen.

images (2)

Vi har god tru på at nissen kjem innom med noko godt til borna òg. Han brukar nemleg å finne oss kvart år :)

nissen

Pris pr. familie er 400,- (inntil fem personar)

Enkeltpris 100,-

Vi har Vipps!

Juleverkstaden har vorte ein hyggjeleg førjulstradisjon og vi ynskjer alle hjarteleg velkomne!