Søndag 01.oktober kan de sjå BEAT-POETANE på Dampen, filmen frå 1993 der handlinga er frå Sæbø. Kom for gratis kaffi! Sjå eiga hending: https://www.facebook.com/events/1462571807172858/?fref=t

BEAT


Søndag 15. oktober kan de sjå den fantastiske LA LA LAND (2016). Ein gritrande musikal, romantisk, fartsfylt og morosam. Og ikkje minst - det er strikkekino, det vil seie lett belysning og høve til å strikke seg gjennom filmen. 

la la land


Fredag 20. oktober er det igjen tid for ungdomsfilm med den kritikarroste actionfilmen RUSH (2013). Aldersgrense 12 år, og spennande underhaldning for ungdommen. 

rush


Laurdag 28.oktober er det tid for haustens hovudframsyning, dokumentaren TOUCHING THE VOID (2003). Rekna som den beste klatrefilmen nokon sinne, eit nådelaust drama om å overleve! Den skal vi sjå på Kapteinkvia med eit større arrangement rundt. Eiga hending kjem. Vel møtt til framsyningar!!!

touching 2