L.A. Confidential (1997) er ei særs god kriminalhistorie, og kan plasserast i sjangeren FILM NOIR (uttalast Film noar). Utvilsomt ein av 90-talets beste filmar, full av vendingar og drivande spenning....Vi skal til Los Angeles 1953, ein vestkysthovudstad som på overflata tilbyr det perfekte liv, men som er full av korrupsjon, organisert kriminalitet og kynisk maktspel. Eit fantastisk persongalleri med blant anna Kevin Spacey, Russell Crowe og Guy Pearce i hovudrollane.....gå ikkje glipp av denne perla, og har du sett han før, ja då er det stadig nye element å få med seg. Ein moderne klassikar og kanonbra hardkokt kriminalfilm. Aldersgrense 15 år. 

Spesielt velkommen til dei som er her på ferie! Kom og sjekk vår herlege lille kino, og prøv vår suverene popcornmaskin! 


LA conf

"Off the record, on the QT, and very hush, hush......"