Romjulstreff på Bjørke 28. des.

I år som i fjor blir det Romjulstreff på Haukly

Bill 200 kr.


Påmelding til vårt lukka lag 

Sms til  90693480  eller tlf  70069291

Arr: Skjåstaddalen Frilynde Ungdomslag

Denne kvelden kommer den allsidige trubaduren Bjørn Aurstad til Bjørke.

Flere kjenner han kanskje under kallenavnet "Bjørkis", men han er også godt kjent for å skape liv og røre dit han kommer med gitaren.

De siste åra har Bjørn drevet pub, og jobbet som trubadur flere steder på både Sunnmøre og Nordmøre, alltid med suksess og stormende jubel i lokala. Gitaren har vært en følgesvenn de siste ti åra. Han spiller gjerne norsk, alt fra 3 Busserulls til Raga Rockers. Ellers mye gammelpop og - rock som de fleste kjenner både melodi og tekst til. Bjørn er heller ikke redd for å ta ting på sparket, så har publikum ønsker så vil han innfri dem så langt som mulig. - Jeg er der for å underholde, og spiller det publikum ønsker å høre, sier trubaduren sjøl.

Ungdomslaget ønsker alle bygdafolk og folk som er på besøk i bygda velkommen  til romjultreffet. Ta en tur heim og treffe gamle kjente. Våre venner i Austefjorden håper vi og tek en tur då vi treff dei mindre no etter at butikken la ned i fjora.


Kiosksalg blir det denne kvelden, so svolten treng ingen å vere redd. Treng nokon overnatting so orner vi og det på Bjørke.

Alle velkommen til ei hyggestond på huset og husk påmelding til vårt lukka lag. 

Sjå annonse og www.haukly.net


Helsing Skjåstaddalen Frilynde Ungdomslag