I dag, fredag den 4. desember opna Kanutte(Nutte) og Dagfinn(Daffa) dørene til Strands Bakeri på Sæbø - bakeriet som ligg like ved ferjekaia.
Dei siste dagane har Kanutte og Dagfinn m.a. laga sirupssnippar og sandkaker. |
I bakeriet bak kafeterian vil bakar Dagfinn lage ferske bakarvarer kvar dag, dvs. både brød og bollar, skulebollar og wienerbrød og sjølvsagt vil julebrøda også vere heilt ferske. I tillegg kjem alt det andre - ikkje misnt julekakene. Alt er steikt i bakeriet sin steinomn.
Opningstider:
Kvardagar: 1000 - 1630
Laurdagar: 1000 - 1430
Vesle julaftan: 1000 - 1400
Og Dagfinn opplyser at også i år vil dei ha julekaker og kransekaker for dei som har cøliaki.
Til slutt opplyser Kanutte og Dagfinn at det kan vere klokt å ikkje vente til siste dagen med å handle julekaker. Om du så gjer kan der vere tomt i hyllene. Og heilt til slutt må det nemnast at kafeterian har same opningstider som bakeriet. Ferjeventing, kaffi og gode bakarvarer er ein god kombinasjon.
Hjarteleg velkomne. Kanutte og Dagfinn.
Kommentarar