Programmet er som fylgjer:

16.30: kiosken opnar

17.00: Barnefilm: "KURT BLIR GRUSOM" aldersgrense: 7 år

18.15-19.30: kiosk/minikafe -  ta deg tid til eit triveleg prat!

19.30: Hovudfilm: "PERSEPOLIS" aldersgrense: 11 år

"Kurt blir Grusom" er basert på bøkene til Erlend Loe om Kurt som er truckførar, eit yrke han trivest i. Men når ein blærete dokter flyttar inn i nabolaget, og gjer narr av Kurt og yrket hans, ja da vert Kurt grusom.....

kurt hj

"Persepolis" er ei spanande, sjølvbiografisk og ganske så morosam historie om Marjane, ei ung jente som veks opp i Iran under revolusjonen. Medan samfunnet lukkar seg rundt henne, oppdagar ho at det finnst ei verd utanfor - ein ungdomskultur basert på fridom og opprør mot det etablerte. Denne prisvinnande filmen er ei fryd for auget, og med eit sterkt og aktuelt bodskap. Animasjonsfilm for vaksne? Ja, det går jammen an!

perse hj