Julemesse på Bjørke
Då er ungdomslaget klar for den årlige julemessa på Haukly. Vi er tidlig ute i år, so i helga er vi klare til å ta imot  dei mange utstillerne som har meld seg på for å stille ut og selge flotte ting dei har laga rundt omkring i heimane.    Det er mange kreative damer, karer og barn som lager mykje fint, so vi gler oss til å få sjå dei mange og varierte produkta dei har laga.         Laget har og strikkeklubb på huset, og her blir det laga mange ting.  På messa blir det stilt ut eit variert spekter av handverk i monge typer matriale og so klart julemat og gotteri.Ungdomslaget sel og denne flotte boka som blei utgitt i sommar Indre Hjørundfjords forhistorie.   Laget  tar ikkje leige  av utstillerne på denne dagen, so vi har i lag laga til ei loddbok med mange flotte gevinster som utstillerne, laget –firma og strikkeklubben har gitt. Ta en tur til Bjørke på laurdag  og søndag .Messa blir begge dager på ettermiddagen  .              Det blir som vanlig her på huset  open kafe der du kan kjøpe deg varme mat mykje anna godt til kaffien.
Velkommen                  Skjåstaddalen Frilynde Ungdomslag.