Fredag 02.10 (om 4 dager) er første runde av Sæbø-mesterskapet i Quiz. For de som ikke kjenner konseptet så kommer litt info her: 
- Sesongen 2015-2016 går fra november til og med april, med pause i desember. Det er en - 1 - quiz per måned. Om skrikende behov for julequiz i desember, evt utsette finale til mai, så får vi se på det. 
- Aldersgrense 18 år pga alkoholservering. 
- Standard fem stykker per lag, to minuspoeng per ekstra deltager (om dere er seks stk - to minuspoeng). Om du ikke har lag - bare møt opp. Det er som regel noen som mangler en, og du får alltid være med. Dette skal være lavterskel. 
- Quizen avholdes i to runder av 20 spørsmål. Som regel er det to allmennspørsmål, deretter musikkspørsmål, en pophit fra de ulike tiårene fra 60-tallet frem til i dag, (60,70,80,90,00,10). Man må da tenke ut svar på artisten mens låta går. En fordel med musikk mellom allmennspørsmålene er at man da kan diskutere i plenum svar på de øvrige spørsmålene, uten at naboen hører deg. 
- Allmennspørsmålene kan være svært varierte, politikk, historie, naturvitenskap, kunst, kultur, geografi osv osv osv. Musikken tilstrebes å være kjente låter, mest mulig hitlåter på norske lister. Om vanskelig kommer ofte tips under spørsmålsstillingen. 
- En del spesialspørsmål går igjen: Hvilket årstall, fullfør rekka, ledetrådene osv. Disse er med å krydre og gi variasjon i typen spørsmål. 
- Alle lag må utnevne en "Hysjer" som holder støynivået nede når Quizmaster har ordet. 
- Vinnerlaget får premie, men også premie til et tilfeldig trukket annet lag - "Lucky losers". 
- Resultater blir offentliggjort på Facebooksida etter hver quiz, samt maratontabellen (sammenlagttabell). 
- Avholdes på Hotell Sagafjord en fredag i måneden, vanligvis klokken 20.00.

Generelt er det en fordel å ha spredning både i interessefelt og alder for å gjøre det best mulig, har det vist seg så langt. Men som så mange andre steder er faktisk det gøyeste bare å delta. Så langt har det vært god interesse og bra oppmøte. Tips til forbedring er svært velkomne!