FOREDRAG: I Volda, Høgskulen Berte Kanutthuset fredag 29. august kl. 18.30
Bindande påmelding kr. 200,- innan 15. august.
TEMA: UNGDOMSKILDEN er eit spennande og høgst aktuelt tema for dagens mennesker. Bl. Anna korleis reversere ( også forebygge ) for tidleg aldring i hjarte og blodårer. Fokus på imunsystem, fordøyelsesystem, energi ved hormon/ stoffskifteproblem, etc. I foredraget er det mykje å hente; for alle aldersgrupper, som enkelt og trygt kan praktiserast frå første dag. Dr. Øverby studerte først fysikk før han tok sine medisinstudier.

Han eier og driver Arendal Helsesenter.
Øverby har vore ein foregangsmann i å kombinere skulemedisin med alternativ medisin. For sitt arbeid med dette blei han tildelt brubyggerprisen 2008.

Dr Øverby har skrevet ein rekke bøker om ulike emner innan alternativ medisin, bl. a. boka om STOFFSKIFTE og STOFFSKIFTESJUKDOMMER, stråling og stråleskader, og akupunktur. Hausten 2013 ga han ut boka BORELIOSE.
Dr. Øverby er ein fabelaktig inspirerande foredragsholder. Han henvender seg til sitt puklikum slik at alle får med seg det budskapet han har. Foredraget er nærmast det man kan komme eit minikurs i optimal helse.
Still også dine spørsmål å få svar.
Velkommen!

Påmelding til:
Marit Skaar mob. 99354340
Janneche Myklebust mob. 90775891

Arr: Trygg Helse Info