Sirkeltrening går aldrig ur tiden. Ikkje er det særskilt vanskeligt heller. Vare sig før utøvar eller instruktør. Ett par goda hjelpemiddel og lite basalkunskap om trening og kroppslæra kan ge stor uttelling.

Kviser er Sirkeltrening stendigt så ettertrakta?

 Sirkeltrening gir en kombinasjon av styrke och hjartetrim. Du beveger deg mellom stasjoner med forskjellige rørelser du skal utøva. Det er lett att anpassa treningen etter funskjonsnivå, antal utøvare og ønsker. Derfor passar sirkeltrening gott for alle. Den tunge, den starke, den gamle og den unge. Den med skader eller handikapp, den med kroppskontroll eller den med lite ballanse. Styrke ger deg bla førhøgd metabolism og minskar risken før benskjørhet. Kondisjon trenger eg knappt argumentere for.

Det finnast folk som sportar mye. Det er grei. Eg ser mig lei av klyfta mellom de spreka o de ospreka som berre blir større. Derfor har eg ett brinnande engagemang før att fler skal havne der innimellom. Eg ynskjer alle att ha det lika gøy med trening og glede av den som eg har hatt oppigenom mine snart 35! (Sett av 25 februar i almanakka).

 

Bli med og prøv sirkeltrening DU og

VI STARTAR OPP MANDAG DEN 13 JANUAR KL 20.15 (rett etter Zumban)

 Vel møtt Onkel Frida