Aktiv omsorg i Hjørundfjorden

Katten Baldrian på Hjørundfjordheimen

Katten Baldrian på Hjørundfjordheimen

Vi kom over Hjørundfjordheimen sine internettsider, og anbefaler en titt for tips og inspirasjon til aktiv omsorg på sykehjem! Fantastisk å lese om blant annet beboernes tur med MS Trollfjord , hverdagsbeskrivelser som kakebaking og kos på uteplassen, og om katten Baldrian som flyttet inn på Hjørundheimen for et år siden. Utviklingssenteret gratulerer Baldrian med 1-årsdagen, og Hjørundfjordheimen med et flott fokus på aktiv omsorg!

Blogginnlegget ligger her: http://ogbedreskalvibli.com/2013/12/05/aktiv-omsorg-i-hjorundfjorden/

 

Med vennlig hilsen

Linda Kornstad Nygård

Forsknings- og utviklingsmedarbeider/konsulent ved utviklingssenter for sykehjem i Møre og Romsdal

Telefon 71 57 46 79, mobil 47 23 62 55

www.ogbedreskalvibli.com