Bondalselva og fiskebørsen

Sommerens høydepunkt er de deilige turene opp til Bondalen i Hørundfjorden. Som andre år sto opptimismen høyt i kurs også denne sommern. Før vi satte kursen opp til Bondalen, så hadde jeg store planer om toppturer og ellers flere fjellturer og fisketurer både i elva og på sjøen. Men pga. all nedbøren, så slo vi fra oss fjell og toppturene. Så da sto fiske igjen. Måtte nedom Laksebørsen for å se om det var landet noen Laks så langt i sesongen. Men det var ikke særlig oppløftende lesing i boka. Men toross all nedbøren, så ble det og litt oppholdsvær innimellom og da tok jeg noen turer ned til Bondalselva. Ja jeg måtte jo prøve meg, selv om utsiktene til fangst så dårlig ut fra lesinga nede på Laksebørsen. Jeg skulle prøve fisket vel 6 km. oppe i elva, så dit hadde nok ikke Laksen kommet. Men etter noen kast med flua, så var det en som var bortpå gitt og jeg ble da skikkelig ivrig. Dessverre stoppet det der. Men etter to dager, så fikk jeg i alle fall tre små Ørreter på ca.600 g. Noe mer ble det ikke på meg i denne omgang. Men håpet er jo der og jeg satser på bedre lykke til neste år i elva.

Bondalselva.


Men tross det dårlige fisket, så hadde vi nok en hærlig tur til Bondalen. Og utenom fisket fikk vi med oss en deilig friluftskonsert ved Ivar Aasentunet med Vamp. Var og en tur ut til Vartdal og så på de flotte "Hølane" i Vartdalselva. Så vi hadde en kjempekjekk ferie denne gangen også, og ser fram til den neste turen vi skal få oss til dette nydelige stedet.

Ivar Aasentunet friluftssena


Vartdalselva


Vartdalselva


Vartdalselva