Tur i Kvistaddalen

Onsd.14.juli dro vi inn i Kvistaddalen for å gå en tur opp mot Vasstøylsvatnet. Det var en fin dag tross skodde langt ned i fjella. Men vi la i veg i god tro og håpet skodda ville lette etter hvert som vi kom oppover i høyden. Inne ved skilt krysset like før Vasstøylsvatnet la vi turen oppover for å komme oss inn i ura og se ned i Kvamsedalen. Det var deilig temperatur uten nedbør i alle fall. Pga. skodda snudde jeg mens kona, dattern og barnebarnet og minste dattern til svogern fortsatte bortover traversen mot ura og overgangen til Kvamsedalen. Jeg gikk i stedet ned til Vass støylsvatnet for å prøve fisket. Dessverre var det ikke store fiskelykka på vatnet selv om det vaktet godt. Det var veldig mye småfisk (tusenbrødre) som burde vert fiska opp med garn og ruser for å få opp en større bestand av stor fisk. Det er jo et flott sted og legge fisketuren. Kona, dattern og barnebarnet og minste dattern til svogern gikk seg et lite stykke inn i ura mot Kvamsedalen. Men det var så tjukk skodde, at de snudde og kom ned til meg som sto og fiske nede ved vatnet. Selv om skodda låg tjukk, så hadde vi alle hatt en herlig tur i et nydelig landskap. Og ikke før hadde vi kommet tilbake til gården i Bondalen, ja så letta skodda og finværet ga oss det vi hadde håpet på noe tidligere. Men vi får ta oss en ny tur når anledningen byr seg igjen. Alltid kjekt å gå på turer i det flotte landskapet mellom storslagne og flotte fjell. Ønsker alle en fortsatt flott sommer med mange gode opplevelsesrike turer. :-)

Tur i Kvistaddalen