Skattejakta på Sæbø har etterkvart vorte ein tradisjon for mange å delta i. For fotballgruppa i Sæbø IL er skattejakta blitt ein av dei viktigaste inntektskjeldene. Utan den gode og positive støtta frå bedrifter i nærmiljøet kunne fotballgruppa ikkje arrangert skattejakt. Barn og unge ville då fptt eit dårlegare treningstilbod av klubben. I tillegg til premiar på skattejakta har vi og mange flotte gevinstar på lofddboka i år.

Vi kan freisrte med Sykkel, Trondheimsweekend på hotel, Ski, stjernekikkert  middager på Union, Volda turisthotell og Rekkedal gjestehus, samt mange andre flotte premiar.

Bedriftene som har støtta oss ved påskerebusen er som følgar.

Quality Hotel Panorama, Trondheim. Joker Slettedal. Byggmix Volda. Fargerike Ørsta. Strands bakeri. Union Hotell Øye. Porse Volda Turisthotell. G-sport Ørsta. Tun Media. Bellingen. Rekkedal Gjestehus. Coop Extra Volda. Sport1 Ørsta. Bondalen Helselag. Rimi Volda. Bunnpris. Ruropris. Apotek1. Volda Filmteater. Skeidar. Bilvarehuset. Statoil. Norli. Tine og Bogrønt.    

Fotballgruppa ynskjer å rette ein formell takk til alle De som har gjitt oss gevinstar og vore med på å sikre vidare aktivitet i fotballgruppa: Hjarteleg takk!!

sæbø a-lag