Hei .
 
Vil bare advare alle som har webside på "hjorundfjord.no" og får oppringing fra noen "hyggelige" damer som vil "hjelpe" deg med å beholde din hjemmeside/Webside, på grunn av at noen andre søker om akkurat samme adresse/domene på nett.

Jeg ligger bare under Hjørundfjordportalen!

Jeg fikk navn på de jeg snakket med, Jessica Alm (falsk?) Deres webside   www.24one.net og telefon nr. ... +46406660250.

De som gjorde krav på /ville ha "hjorundfjord " ville registrere/kjøpe domene for "hjorundfjord.org"  .... , og de var Knut Olsen og Daniel Andersen, bor i Norge fikk jeg opplyst.

 Jessica Alm i www.24one.net  ville bare reservere   for min webside slik at de to andre ikke bare kunne kjøpe dette domene for "hjorundfjord", for jeg hadde jo brukt denne adressen så lenge. (En edel tanke, men jeg har ikke noe domene på "hjorundfjord.no)

Jeg snakket til døve ører og jeg ble bedt om å "besvare noen spørsmål" fra Jessica Alm, og hva koster dette, spurte jeg?
Det kan vi ordne siden, svarte hun. Det viktigste var at jeg fikk beholde websiden for Knutegarden-Norangdal.

Men hvis jeg ikke ville betale 1999.-kr. nå, så kunne jeg i allefall reservere meg, .

Jeg vet ikke hva hun ville spørre meg om, så langt kom vi ikke.

Jeg ba henne sende meg en mail, og ønsket henne en fortsatt fin dag. Jeg avsluttet denne merkelige og intense samtalen, og gikk rett inn på google og hva fant jeg der! OBS...OBS...

Bare les hva Trygghandel.no skriver om www.24one.net  SVINDEL !!!!!

Hilsen Edith

http://www.bergteken.no/