SCAN0227A

Guthelg på Frølandsætra 1922- Fotograf Ellingsen Aalesund

Bak frå v.: Astrid Frøland Riise, Berta Hustad Frøland(StrandBerta), Bergitte Frøland Brungot, Bia Frøland Sørlie, Berta Leknes, Margit Frøland Tangen, Bia Kvistad Haukeberg, Elisa Myrhol Kvistad, Berta Frøland Valderhaug, Johanne Haugen.

I midten frå v.: Ivar Frøland, Anton Frøland, Oskar Kvistad, Pål Frøland, Bertine Frøland Follestad, Jørgine Aklestad Holen, Anton Kvistad, Oline Frøland, Signe Frøland Osvik, Sverre Frøland, Olava Frøland Riise, Håkon Holen, Lars O. Kvistad, Olav Urke.

Fremst frå v.: Agnes Frøland Lykken, Magda Frøland, Karstein Aklestad, Ole O. Frøland, Nils Riise, Aslaug Frøland Aarset, Mary Frøland, Johan E. Frøland, Jakob K. Frøland, Anna Frøland Valderhaug, Rangvald Frøland, Line Aklestad Ottesen, Sanna Frøland Pettersen, Emma Frøland, Marie Frøland Holen, Magda Aklestad Goksøyr.

 

 Eigar av bilde Ragnhild Frøland