Program

Kulturminnedagene på Bjørke.
Kulturhusa i bygda har vore, og er viktige møteplasser.
Vi vil desse dagane lage til fleire kulturarrangemang i kulturhusa våre og det skal bli tilbakeblikk på tidligere møteplasser gjennom bilder og historier.
Fredag 7.sept blir konsert i Storfjorden Kyrkje kl.1930 der vi får besøk av Ørstakoret -Eid Spelmannslag -Dagfinn Nupen - Sóley Ebba Johansdóttir Karlsson .Etter konserten blir det mat på Bedehuset .Gratis konsert og mat får man på Bedehuset frå kl 21


Laurdagen 8 september.                                                
Då blir det mulighet for å få vere med gjennom kulturminneløypa kl 13 til kl 16(møt opp på Haukly )  Vi starter på Bruasletta og går gamlevegen ned til Bjørkevikja  der Einar Saure fortel om nausta i Bjørkevikja . Vi besøker óg J buda før vi går vidare til dei andre kulturattraksjonene rundt Bjørke og tilbake til Bruasletta.Det er lov å bruke bil og so klart.
Les meir om kulturminneløypa her på heimesida .
På Ungdomshuset Haukly blir det på laurdag ope frå kl13 salg av lapskaus og kaffi mm  Program frå  kl 16 Tilbakeblikk på tidligere møteplasser   Musikk  .Idar Vatne på trekkspel og Håvard Gjersdal Våde på gitar gir oss eksempel på  musikk  som blei brukt på møteplassene som Haukly, og dans på kaia mm.                                 
Mat og prat ut over kvelden
Barna kan få mulighet til tegn og male medan dei vaksne børser.