Styret i fotballgruppa vil takke for all støtte gjennom sesongen så langt, hausten er no komen og det er ikkje mange kampar igjen. Vi håper mange vil ta turen på dei siste kampane !

 

 Ein siste innsats frå styret i haust er sal av  karameller og sjokolade. Det er kome to nye populære sortar, og desse vil vi prøve! Det er Lillesøsters Hekseblanding og Morfars Kjekssjokolade.

Hekseblandinga består av ein herlig mix av engelske karameller, fruktkarameller, fruktdrops og sjokoladebitar. Morfars kjekssjokolade inneheld deilig belgisk sjokolade. Begge boksane kostar 60 kr stk.

Morfars 3

Vi tek gjerne imot bestillingar på sms (sjå tlf nr under) eller via spelarar som går rundt til familie/venner/naboar og sel. Det er heilt frivillig for spelarane så det er ikkje sikkert vi kjem på døra til kvar enkelt så her er det lurt og være om seg og bestille før det er tomt :-) Boksane kjem alt komande veke.   

Sms bestillingar:

Elisabeth Dimmen : 92 60 80 41

Gerd Sofie Langvatn : 92 83 57 86

Monika Eikrem: 97 52 16 60

Håpar på god oppslutting og takkar for all støtte i året som har gått, det har vore eit godt år for fotballgruppa takka være alle støttespelarane.  Så håpar vi du vil kjøpe desse godsaken til laurdagskosen !

 

Styret i fotballgruppa.