Det var G/L 2 som åpna kampen best, Sæbø blei springande mykje imellom og G/L 2 fekk mykje rom å spele i. Sæbø hadde likevel sine sjansar til å ta leiinga, men hverken Svein Ivar Moltu, Øystein Frøyland eller Jan Åge Sundnes sine avslutningar gjekk mellom stengene. Spesielt Sundnes sin sjanse var stor, men han valgte å sparke ballen høgt over i staden for å trille ballen i det åpne målet. G/L 2 hadde og sine store sjansar, og det var vel fortjent då laget tok leiinga etter grusomt slurv i Sæbø sitt forsvar. Det skulle enkelt klarerast, men ballen ble sparka rett i ein G/L 2 spelar som enkelt kunne trille ballen bak ein utspelt Kiwi Mjøen i Sæbø målet. 

Men Sæbø kvitterte (som vanleg) relativt kjapt. Utlikninga kom etter at Øystein Frøyland drog seg innover i bana og spelte gjennom Svein Ivar Moltu. Han var sikker åleine med keeper og plasserte ballen på innsida av målmannen. Resten av omgongen var jamn og uavgjort til pause var vel kanskje Sæbø mest nøgd med.

Andre omgong fortsette omtrent i samme spor, G/L 2 som det førande laget spelemessig, men sjansemessig var det vel ganske jamnt. Største sjansen til G/L 2 kom etter at Sæbø sin Martin Sandbakk headda ballen i eigen tverligger og ned på streken. Dei fleste av tilskuerane som sto i nærleiken av Sæbø sitt mål sa etter kampen at den ballen truleg var inne, men dommaren reagerte ikkje. Der var nok Sæbø heldige. 

På slutten av kampen fekk Sæbø eit par store sjansar, og 1 min før slutt dribla Øystein Frøyland seg heilt igjennom G/L 2 sitt forsvar, men åleine med keeper skaut han ballen bort på treningsfeltet istaden for å avgjerde kampen. Den sjansen var stor!!

Sjølv om kampen kanskje var jamn sjansemessig, så kan ikkje Sæbø vere nøgd med det laget presterar spelemessig. Det blir alt for upresist, og som så monge gongar før så er det kvaliteten på pasningar og mottak som ofte øydelegg potensielle gode angrep. Dette fører og til monge balltap i ugunstige posisjonar. Ein kan berre takke dårlige valg av G/L 2 sine spelarar at dette ikkje førte til farlige kontringar mot. 

Neste kamp er mandag om ei veke heime mot Flø. Den kampen bør absolutt Sæbø ta tre poeng for å henge med i toppen.