DATOEN FOR HELGA ER IKKJE HEILT BESTEMT ,MEN I LØPET AV SEPTEMBER 2012. VI  VEIT AT FLEIRE HAR "RYDDEÅND" NO TIL VÅREN  OG BER OM AT DEI TENKER PÅ LOPPEMARNDADEN FØR DET GÅR I BOSSET:)

SÆBØ BEDEHUS HAR FÅTT EIN DEL SKADER PÅ TAKET SOM VI MÅ FÅ REPARERT OG DET KOSTER . DERFOR MÅ VI SJÅ PÅ KVA VI  KAN GJERE FOR Å FÅ INN PENGAR.

LOPPEMARKANDEN VAR EIN SUKSESS, MEN MYKJE ARBEID, DERFOR VART DET 1 ÅRS PAUSE. VI ER NO KLARE FOR NY GIV:) ER DET NOKON SOM VIL HJELPE OSS ELLER KOME MED TIPS TEKE VI GJERNE I MOT DET.

VI HAR EIT BEDEHUS SOM VERTE MYKJE BRUKT , BÅDE TIL MØTEVIRSOMHEIT , SELSLKAP, MINNESTUNDER , STRIKKEKAFE, BARNEKOR OG EIT KYRKJELYDSSHUS. MEN SOM ALLE ANDRE HUS HAR VI OGSÅ EIN DEL UTGIFTER,VI HAR IKKJE SO  MYKJE INNTEKER PÅ ALT DETTE, SÅ BASAREN OG LOPPEMARKNADEN VERTE NOK DEI STØRSTE INNTEKTSKILDENE..I LØPET AV EIT ÅR.

CIMG7856 CIMG7860

HER ER LITT TIPS AV TING SOM VART SOLGT PÅ SISTE LOPPEMARKNADEN.

ELLES VIL VI I ÅR HA PÅSKEKAFE  SOM I FJOR OG SELGE SÆBØS BESTE BRENSNUT LAGA AV JOSTEIN KOPPEN SOM I FJOR .

KJEME TILBAKE MED OPNINGSTIDER SEINARE.

CIMG9848

CIMG7890

 ELLES TRENG DU SELSKAPSLOKALE MÅ DU GJERNE TA KONTAKT MED ÅSHILD TAKLO SOM ER SVÆRT BEHJELPELIG.

 

 CIMG6823

STRIKKEKAFEN ER OPEN KVAR ONSDAG. DER  ER VI  EIN FIN GJENG SOM SAMLAST OG DELER OPPSKRIFER ,GODT PRAT OG LITT Å BITE I . VI HAR IGJEN KUN TO KVELDER, FØR VI STENGER FOR VÅREN OG SOMMAREN. DÅ REISER VI UT I DET BLÅ :) ER DET NOKON SOM IKKJE HAR FÅTT MELDT SEG PÅ, MÅ DEI GJERNE TA KONTAKT, VI HAR ENDÅ LEDIGE PLASSAR.

CIMG0210

CIMG0208

MATEN VI KOSAR OSS MED ER AV VARIERANDE KOST ...MEN HELST BERRE SUNN:)

CIMG8929

AVSLUTTAR MED EIT BILDE FRÅ EIN TIDLIGARE BLÅTUR FOR STRIKKEKAFEN ,HER VAR VI I ØRSTA PÅ FRU SVENDSEN. VERT NOK EIN LITT LENGER TUR I ÅR:)

KJEM TILBAKE SEINARE MED MEIR OPPLYSNINGAR OM LOPPEMARKNADEN ..MEN FINT OM VI KAN FÅ TILBAKEMELDINAR OM KANSKJE ANDRE TING VI KAN GJERE ANNALEIS..?? ELLES ER KONTO NR TIL SÆBØ BEDEHUS 3993 4001609 OM NOKON YNSKJER OG STØTTE DET. 

Med helsing Sæbø bedehus ved AnnHelene og Åshild . tlf nr 95054178 el 91845884.