Man kan si dette er en fortsettelse av en tidligere artikkel for en par år tilbake vedr. gjenbruk av gamle hestesko. Men desto mer fasinerende er det å kunne vise andre hva kaos er i forhold til kreativet. Jo mer man blander sammen ting, desto større er sjansene for å finne intressante forbindelser.

 _DSC7486F

Skapertrang, kreativitet, fantasi, entusiasme samt fasinasjonen over hva man kan bruke en ting til er den store drivkraften for di fleste som driver med noe tilsvarende. Hvis du virkelig bryr deg om det du driver med, da må du finne en kreativ måte å gjøre det på. Vane er reservert til de tingene vi ikke bryr oss en døyt om.

_DSC7523H

Kreativitetens verste fiende er vanlig folkevett

Ideen var å lage en enkel blomst, men den ble litt stusslig og demed begynt man å leke litt med andre tidligere tanker og ideer (ingen idè er bortkastet. En idè som ikke blir brukt, bør legges til side og gjemmes til den dagen den kaster lys over en annen mulighet). Også ble det lagt til en blomst til, en sommerfugl og til slutt en Skolibri, en ny fugleart?  Skolibri er vel kanskje en avart av kolibrien fra di sørligere breddegrader. Det finnes ikke noe så mektig som en idé som utfolder seg. 

Kreativitet ser seg ustanselig om etter sammenhenger der folkevettet sier at det ikke finnes noen.

_DSC7496H

Skolibri, en ny fugleart?

Skrot til kunst

At det finnes mye metall skrot rundt om på gårdene fikk vi alle oppleve da det ble kjørt en skrapmetall kampanje for noen år siden. Men nå skal jeg ikke bevege meg inn på dette tema i denne omgang nå skal det stort sett gå i hestesko for det er det mye av her på gården. Det er vel kanskje kunsten å kunne se mulighetene i en ting som blir definert som kunst.

Et lite utvalg av hva man kan skape vist man start med en hestesko. 

_DSC7444FF _DSC7435F 

Kniv  og brevåpner med særpreg.

_DSC7368F

Skoskje.

flere hestesko flere muligheter foreksempel med et noe religiøs overtone i.

_DSC7139F _DSC7150F

 

Eller mer cowboy aktig tone

_DSC7162F  _DSC7175F

_DSC7355F