lyn2_2 I ellevetida i går kveld rulla det inn eit mørkt uver frå aust. Eg trudde først at det var nokon som bora eit massivt hol i husveggen. Er mykje byggestøy i området, så det var ikkje så vanskeleg å tru. Heldigvis, både for meg og for veggen, var det berre ein vegg av mørke skyer på gjennomreise.

Første biletet viser Hustadneset framfor ein tjukk uversvegg og regnbogen på Stålberghornet. tatt ca 22.50.

Eg var så oppgira at eg sprang ned på moloen utan verken sko eller regnjakke. Eg ELSKAR torden!!!

 

(mamma sprang etter med plastikkpose til kameraet. Takk)

lyn2
lyn2_3 Båtfolket kom susande mot land ganske fort, dei var sikkert redde for toreverselingen. det buldra og braka og lyste opp med lyn eg berre hadde sett liknande på tv. men eg var for treig på avtrekkaren til å få det på "film".
lyn2_1
lyn2_6 Check it out!!!

23.15
Det lysnar i aust, og det verste var nok rett over oss. På tide å springe for harde livet for å redde både bekledning og kamera.

lyn2_4
lyn23 Snu nasa mot vest.. og hente jakke og sko
Heretter var det berre å stå og vente. Lynet blitsa ofte ca same stad fleire gongar før det fann ein ny stad. Ein måtte berre vere tålmodig og finne ut kvar det ville slå til neste gong. lyn2_7
lyn2_8 JJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!

Trur ikkje eg fekk meir enn 5 bilete av lynet, og berre to av dei hadde ok kvalitet. Eg vart sikkert så sjokkert då det lyna at eg hoppa litt kvar gong.

 

Gjennom resten av lysshowet satt vi (eg, mamma, pappa og katten(!)) på trappa og leika kino og beundra den nye utsikta.

 

-Lovise Mo-

lynsdf


trappa