Første kamp med G-16 Sæbø/Ørsta! Vi spilte borte mot Sykkylven. I år har Sæbø IL et samarbeid med Ørsta IL. Samarbeidet ble til for å gi laget erfaring med 11’er fotball. Dette er en god erfaring for våre gutter! Første kamp var i går, og Henrik, Eivind og Aleksander spilte sin første kamp. Det var rart for meg å se guttene i Ørsta- drakter, og det var sikkert rart for dem også. Henrik og Aleksander startet kampen og Eivind startet på benken. Det skjedde lite i første omgang. De to lagene var ganske jevnbyrdige, men Sæbø/Ørsta hadde en stor sjanse. Etter 20 minutter kom Eivind på banen og spilte spiss. Aleksander spilte høyre midtbane og Henrik venstre bakspiller. Jeg må si at de tre guttene gjorde en god jobb. Det samme gjorde resten av laget. 0-0 til pause.

Etter noen motiverende ord i pausen startet vi på ny frisk! Nå startet de tre guttene på benken, men etter 15-20 minutter kom de på banen igjen. 25 minutter inn i 2. omgang scoret nr 15 på Sæbø/Ørsta (Beklager, jeg vet ikke alle navnene på spillerne enda!) det første målet. Han passerte tre spillere på høyre side, og skøyt ballen kaldt forbi keeperen. Ikke en gang 10 minutter etter det første målet, kom mål nummer to! Det så ut som en deja vu. Samme spiller, samme mål. 0-2! Etter dette målet la laget seg litt bakpå, men med 10 minutter igjen å spille kom det tredje målet av Eivind Dimmen! Et nydelig mål over keeperen. Med dette var stillingen 0-3! (Hans far ville vært stolt!:-) Etter dette søv Sæbø/Ørsta i et sekund (forsvaret var ikke raske nok tilbake da vi mistet ballen), og det ble 1-3 med 4 minutter igjen å spille. Det ble ingen flere mål. Alt i alt en veldig god match! Da vi kom på ferjen fikk jeg min største overraskelse. Ørsta-spillerne sang ”Sæbø/Ørsta er de beste!”. Dette skapte en atmosfære av fellesskap, og at vi er ETT lag.