065b
10-års skulegang er ferdig og navlestrengen frå Sæbø skule klipt

Elevane i 10. klasse ved Sæbø skule hadde gjort det meste for at lærarar, foreldre og dei sjølve skulle få ein fin og verdig avslutningsfest etter 10-års skulegang.  Og ein flott fest vart det - ein fest som vart avslutta med utdeling av vitnemål.  Dette må vi kome attende til.

Men nokre av elevane hadde også sette seg personlege mål - dei ville hoppe frå lemmen på kaia om dei fekk dei karakterane som dei yngste.  Og hopp det vart det - i regnbyger, gråvêr og temperaturen i lufta kunne knappast vere over 10 grader.  Men heldigvis var det ikkje fast is på sjøen.

085b  115b
Gaute (Holen) var førstemann.  Heldigvis kom han seg på land.  (Sjå under)

087b

090b 092
Jakob (Hustad)  Klikk på fotoa og du vil sjå på fotoet til høgre at kuldesjokket er nært.

096b
Nina (Hustad) Vi ser at Petter Julius Årseth føler med henne.

099b
Silje (Riise), føffare enn ferja.

104b
Kva følte du akkurat her, Petter Julius?

 108b
Om det var gode karakterar som tilsa bading, ville nok underteikna heller hatt dårlegare karakterar....