Kurs i tradisjonell seterdrift

Også denne sommaren skal det vere seterkurs på Inner Gammmelsetra i Grøvudalen i Sunndal kommune. Du lever tett saman med andre med same interesse, du lever saman med dyra, og du får ei heilt fenomenal naturoppleving. Meld deg på i dag!

På Inner Gammelsetra kan du på dette kurset i tradisjonell seterdrift mellom anna lære deg å mjølke kyr, koke ost, lage rømme, kinne smør. Kurset går i uke 28 frå søndag 11. juli til laurdag 17. juli. Kurset kostar 2 800 kroner for studentar/ungdom og 3 800 kroner for vaksne, medan aldersgrensa er 14 år. 

For å melde seg på kan du kontakte dagleg leiar Jørgen Svisdal på telefonnummer 992 51 626 eller på e-post  j.p-swiss@hotmail.com. Du kan også gå inn på heimesidene til setra her, eller på heimesida til Nordmøre Ungdomslag.