http://www.hjorundfjord.no/grafikk/artiklar/imgp9594_kopi15.jpg

Knut Hustad er fotografen som har teke dette flotte bilde, der Ronny Haugen hiv seg utfor frå Dalegubben og er på veg ned mot Sæbø, som vi ser ca.1300 høgdemeter under.

Vinnarbilde vart utrekt frå ein einstemmig jury framfor andre svært gode bilder frå øverste hylle og gjer 1.plassen endå meir eksklusiv. I runde 3 var det også to andre bilder frå Hjørundfjorden som var med i tevlinga og fekk 2. og tredje plass.

Her er juryens begrunnelse:

Halvor Wøien:

”Med ski på beina i en storstilt natur som vi må ta vare på for framtiden. Et flott komponert bilde der en nærmest blir dratt med i skikjøringen”

Otto Motzke:

”Et spennende bilde som tar oss med på tur til et sted mange av oss ikke har vært. Her får jeg som skikjører virkelig lyst til å være med på turen! Dette er også et bilde som viser hvor viktig det er å oppsøke unike situasjoner der du kan fortelle en hel historie med et eneste bilde. Teknisk er bildet godt gjennomført og med en komposisjon som fungerer bra. Samtidig som skiløperen gir fart til bildet gir de bakenforliggende fjellene en flott ro… Alt i alt et bilde jeg kan betrakte lenge – derav min favoritt!”

Vegard Ulvang:

”Motivet (naturen) skiller seg ut som det mest spektakulære. Klimamessig illustrerer det den hvite snøen som kryper oppover dalsidene. Man må i fremtiden lengre opp for å finne hvit vinter…”

Roger Brendhagen:

”Spektakulær natur, ekstremskikjører og en dyktig fotograf er alltid en vinner! En perfekt komposisjon – og en lysmester fra oven setter et verdig punktum på en spennende fotokonkurranse. Det er slike bilder som får oss som liker å stå på ski til å glede oss til neste års skisesong!”

 

Fredag 30.04.2010

Gratulerer Knut Oddvar Hustad – du er vinner av fotokonkurransen “Med ski på beina” 2010! Premien – en komplett speilreflekspakke til en verdi av 25.000kr – vil bli sendt til deg!

Helsing juryen