Dette var første året vi var med på dette jenteløpet. Det var 3500 stk. som var påmelde. Derfor blei det oppdelt i fleire klasser ( 40, 50, 60, 70 osv.) Eldste dama som var med for første gang var 87 år. Vi gjekk 15km. Og ein kunne gå 30 km. Eit nydeleg ver og flotte langrennløyper.

 

Inga-Låmi

Unni Strandemann, Helga Mo Riise, Torill Årseth og Hildegunn Åm. Her har vi fått smørt skia og dei måtte prøvast om dei var iorden. viss ikkje var det berre å få smørt dei på nytt igjen.

 

Inga- Låmi

Helga Mo Riise, Janneche Myklebust og Torill Årseth. Klar himmel og nydeleg sol. No er skia klar for bruk.

 

Inga Låmi

Janneche Myklebust og Åse Iren Årskog i rosa jakke ( frå Vartdal ). Her står vi på startlinja og det er like før start.

 

Inga-Låmi

Her er Helga Mo Riise og Torill Årseth. Vi var so heldige at vi hadde ein buss som vi hadde alt utstyret i . Men her ser Torill noko betenkt ut. Var det noko du hadde gløymt å pakke ned? Ja ein treng meir enn ski når ein skal gå renn. Men det problemet blei fort løyst. Skistaver var råd å låne.

Kanskje det er nokon som har lyst å vere med neste år!!!!!