Sæbø I.L v/fotballgruppa har inngått en sponsoravtale med varmepumpeleverandøren Vestenergi AS. Avtalen innebærer at Sæbø I.L får kr. 1000,- pr. solgte varmepumpe til medlemmer/foreldre tilknyttet idrettslaget i hele 2009 sesongen!

Vestenergi AS er forhandler av de beste varmepumpemerkene - Panasonic, Toshiba, LG, Fujitsu og Mitsubishi, til konkurransedyktige priser! Monteringen utføres etter gjeldende forskrifter av sertifiserte montører. Vestenergi AS utfører også service på alle typer varmepumper. Alle produkter leveres med 5 års garanti fra hovedleverandør. Vestenergi AS leverer også luft-vann varmepumper.

I forbindelse med "Skattejakta" langfredag stiller Vestenergi AS med info-stand. En får da anledning til å stille spørsmål, få produktinformasjon og uforpliktende befaring om en ønsker det! Befaringen er gratis, og er smart å benytte seg av dersom en vurderer varmepumpe, men er usikker på plassering av innedel og størrelse på produktet.

Vestenergi AS støtter Sæbø Idrettslag i 2009 sesongen, og ønsker alle en vellykket skattejakt og en riktig god påske!

Med vennlig hilsen
Sæbø I.L v/fotballgruppa - i samarbeid med Vestenergi AS