Tysdag 9. Juni kjem Trond Fredriksen og Reidar Vågenes til Sæbø og skal halde eit Treningsutviklings kurs for trenarar i regionen.

Tond fredriksenR_vaagnesTrond Fredriksen spelar på     a-laget til Aafk og har over 360 kampar for klubben. Reidar Vågenes har vore trenar i Molde og er sportsleg leiar i Aafk no.Desse to kjem til Sæbø og skal leie kurset.

 

Treningsutviklingskurste blei satt i gang av Ålesund fotballkamp og Sunnmøre  og er ein del av filosofien til Norges fotballforbund om at dei beste skal lære og vise dei andre. Slik presenterer Aafk og SFK visjonen med prosjektet:

Tanken er at med å heve trenerkompetansen i barnefotballen så vil en samtidig heve spillerkompetansen. Videre vil dette føre til at det blir enklere for klubbene å kvalitetssikre at det en driver på med i barnefotballen er det rette både vedr. NFF sine tanker rundt bredde i barnefotballen samt toppklubbenes ønske om å bidra til et bedre utviklingsmiljø.

Kurset startar 17.45 på Klubbhuset. Det er gratis og alle som er interressert i idèar og innspel til korleis bli ein betre trenar er hjarteleg velkomne. Kurset blir delt opp i to delar.  Først er det ein trenarverkstad der ein plannlegg ei treningsøkt i felleskap samt diskuterer\får innspel til valgte emner. 

Del to blir ei praktisk treningsøkt der Reidar og Trond vil leie treninga med dei to fotballaga våre; Gutte 12 og 13. Vi håper alle fra desse laga kan stille denne dagen da det heilt sikkert blir veldig spennande å få trene med Trond og Reidar! Endeleg oppmøte tid for spelarane på G 12 og 13 blir oppgitt seinare.

Håper alle som syns dette kan være interresant møter opp i god tid før møtet..

Mvh: Alex Riise Olsen                                                                                Leiar Sæbø Fotball