No når sesongen nærmar seg med stormskritt treng laga til fotballgruppa drakter. Vi etterlyser dei to siste a-lags modellane som var kvit og raudstripete samt ein del av dei nyaste a-lagsdraktene.  Dei som har shortsar må levere inn desse ogso.     A-laget 2007 Det er drakter av denne typen shortsar og dei nyaste A-lags draktene som det står Sparebank 1 på som vi saknar!

Vi sakner drakter i barneklassene som det står: Postbanken på og drakter det står Statoil på.

Vi i fotballgruppa syns det er unødvendig at vi må bruke midlar som vi kanskje kunne ha brukt på andre ting, enn til supplering av setta! Vi veit dei fins der ute og vi håper folk er behjelpelige med å levere inn drakter og shortser.

Dei som har drakter kan legge desse inn på klubbhuset eller levere dei på døra hjå meg! (huset til O.Olsen, Stennesola Garden)

Alex Riise Olsen                                                                                       Leiar Sæbøfotball