Jentene spelte sin 9. kamp i dameserien i dag og vi kunne berre konstatere at dei egentleg er ganske gode..

Kampen starta med overtak til Sæbø/Åmdal etter ein frisk start på første omgang. Jentene var gode både i angrep og forsvar men måla uteblei..
Etter 7 minutt ut i første omgong stod det 3-1 til oss og resultate minte om ein fotballkamp.

Det viste at det var lenge sidan forrige kamp for pasningane flaut dårleg. Men hadde alle skudda sete i mål og ikkje treft i stang og på utsida hadde nok resultatet vore minst 10 måls ledelse..

mot Valder 12

Godt forsvar av Sara, Malene, Tiril, Kathrine og Else Marie.

Midtveis ut i omgangen dovna jentene litt og spelte rotete. Eg har aldri vore på ein kamp med så mange stang-ut skudd, trur eg.
Og viss dei ikkje gjekk ut traff dei midt på keeper..

mot Valder13

Else Marie flyg høgt men skuddet treff rett på målvakta..

Pauseresultatet var 10-9 til Valder.

Etter pausa vart det litt bedre men framleis var Valder i leiinga og leia ei periode med 3 mål.

mot Valder 4

Sunniva har taket på ein Valderspelar!

mot Valder 16

Kathrine, Anette, Elisabeth og Sara har kontroll!

mot Valder 8

Liv Grete vart stygt takla mange gongar..

Valder hadde nokre veldig stygge taklingar og fekk fleire 2-minutt. Jentene våra greidde å utnytte dette og fekk no overtaket på kampen.
Dei siste 10 minutta var rein einvegskøyring og alt fungerte som det skulle med fine passningar og flotte avslutningar.
Akkurat slik vi vil ha det og er vande med å sjå dei!