Vil sende en julehelsing til alle dei som kjenner meg i frå tida på sæbø barnehage for nokre år sidan. Det var ei kjekke tid.

No går eg i 8. klasse på ungdomsskulen i Sykkylven.

Bortsett frå lekser og venner går eg på gitarundervisning på Aure Musikkskule, og hausten 2007 begynde eg å lere å spele trekkspeill hos Ørskog og Omegn Trekkspillklubb. Reiser til Sjøholdt på øving kvar onsdag, der vi er ei gruppe på 4 jenter som speler flerstemt på trekkspill, med Kristina som lærer.

Nå i høst deltok vi i belgiaden i Gerianger. Vi spilte konsert i kyrkja der, opptreden på Union Hotell og til slutt litt til dans.   

017

Må sjekke instrumentet etter alle svingane ned Ørnevegen. Alt ser ut til å vere i orden.

034

Jentene og læreren i trekkspillklubben Opptakt.

 

Vil ønske alle på portalen som kjenner meg eit Godt Nytt År!

Malin Stennes