Eg har fått hand om nokre handballkalendarar frå nokre år tilbake og ynskjer å registrere dei med namn. Dersom nokon finn feil eller kan suplere med dei namna som manglar er det fint!
Legg ut 2 i denne omgang.

Må også tilstå at eg fekk hjelp med namna på den første..

Sæbø IL Handballgruppa sine spelarar 1992:

kalendar 92 1_edited-1

Framme f.v. Susann Stokke, Janniche Hjellen, Silje Rekkedal, Gunhild Hustadnes, Therese Valseth, Anja Naustenget, Marie Helen Solvåg, Hanne Brekke, Lenita Storeidet, Janne Rønning og Monica Riise.

Rad 2 f.v. Maria Frøland, Tonje Aklestad, Lisbeth Aklestad, Tine Slettedal, Anne Åse Mo, Linda Stokke, Astrid Hustadnes, Elisabeth Myrhol, Therese Berg, Anja Holen, Aina Slettedal, Camilla Lyshagen og Cecilie Halland.

Rad 3 f.v. Anne Grethe Riise, Marit Steinsvik, Janne Holen, Lene Vik Nordang, Hege Brekke, Gunn Akslen, Linda Skår, Karen Rekkedal, Cecilie Naustenget, Inger Lise Hanebrekke og Ann-Marie Haugen

Bak f.v. Kristin Aarseth, Trine Strand,  ?1 , Elisabeth Holen, Alice Gundersen, Linn Slettedal, Elisabeth Årseth, Astrid Heltne, Wenche Strand, Grethe Krøvel, Inger Lise Strand, Laila Sæbønes, Karin Sæbønes,  Åse Brattli  , Britt Mo og Jill Skaar.

 Hadballspelarar 1997:

kalendar 98

Framme f.v. Bente Tangen, Inger-Anne Stokke, Eline Hjellen, Eva Haugen Øye, Anna Haddal, Ingrid Sæbønes, Sylvia Vaage, Ann Helen Leknes, Iselin Skår, Marie Sæbønes og Linn Cathrin Straume.

Rad 2 f.v. Ingelin Hjellen,   Kristin Urkegjerde, Ingrid Riise, Ingunn Hjorthaug,  Karoline Flo, Cecilie Lyshagen, Ingvill Pedersen, Marion Mo, May Britt Tangen, Ingvild Aklestad, Mariann Skaar Skotte og  Tone Rønning.

Rad 3 f.v.  Diana Espenakk , Øygunn Slettedal, Gunhild Hustadnes, Ann Christin Skaar, Mette-Lin Stokke, Lene Standal, Margit Haddal, Anette Dagfinnrud, Laila Solvåg, Therese Valseth,  Siri Skare, Janne Rønning, Anja Nausenget.

Bak f.v. Kristin Aarseth, Rigmor Nekstad , Rita Harriet Johansen, Gry Nupen,  Linda Ryste,  Beth-Helen Myklebust, Norunn Fagerhol, Gunn Akslen, Elin Rekkedal, Cecilie Nausenget, Aina Slettedal, Camilla Lyshagen,  Anne Marthe Solheim?, Janniche Hjellen.