LAN/Dataparty

Laurdag 16. August - Søndag 17. August

Laurdag kl. 14.00 - Søndag kl. 18.00

Det er sikkert mange som meinar, at de hadde vert kjekt å deilig med ein siste skikkelig innspurt forann dataskjermen med kompisane sine. Derfor er det sikkert mange som vil ha eit LAN/dataparty no før skulen.

Det einaste vi treng no er vakter fordi resten er blitt ordna. Derfor er vi svært takknemelege til dei, som ofrar litt av helga/natta til å vere vakt for ungdommen.

Visst nokon kan tenke seg å vere vakt, kan dei skrive under her nede på den.. kommentar tingen der, og skrive navn og mobilnummer, so kan vi ringe opp og avtale når ein kan tenke seg å vere vakt. Det er sikkert smart å sei ifrå tidlig, for då kan du velge ganske fritt når du vil vere vakt.

Foranndring i planane! : Dei som har lest dette før, eller dei som har hørt ryktene trur at de skulle være fredag til laurdag, men det var veldig vanskelig å skaffe vakter til dei dagane, so det har blitt flytta til Laurdag til Søndag!

Petter Årseth: 41087918

Martin Dimmen: 48269762

Jakob Hauge Moe: 46878222