førre veke kjøpte vi oss jordbær til lunsj. Hilde hadde prøvt Hjørundfjordbrød med Philadelpia-ost og jordbær, og no ville vi prøve i barnehagen med.  Mange viste stor kreativitetet, og fant ut at jordbær går saman med det meste:

jb1             sommar086

 .. med knekkebrød ...                         .... oppå jordbærsylte ....

sommar087

                           .... og på leverpostei ...........

Vi er aller mest ute, og somme tider blir det så varmt så varmt. Badestranda vil ikkje dei vaksne gå til, der er for mykje folk. Men barnehagen veit råd: vasspreiaren er lett tilgjengeleg og så kan vi "bade" i Hustadvika.

Elles plukkar vi blomar kvar dag og lagar store bukettar til å pynte med:

sommar084                   sommar082

Eller vi finn fram kritar og teiknar på asfalten:

sommar088

Barnehagen ønskjer alle i Bondalen og Hjørundfjorden ein lang, høveleg varm og solrik sommar.