Quiz 4

Kva heiter dette fjellet og kor høgt er det?

Ein ny mann har kome med i finaleheatet.  Håvard Myklbust er namnet.

Håvard bur på Bjørke, vert 17 år i år, er aktiv langrennsløpar, og kva gjer han på fritida?  Jau, då går han til fjells - på ski.

Quizen er framleis open for alle.  Lukke til.

Under her kjem origimalfotoet til den siste quizen.  Kjenner du igjen Trollgjøttemannen?

IMGP1204 (Large)

-------------------------------------------------------------------------------------------

Denne fjellquizen har som tidlegare nemnt tre spørsmål. Den som har flest rette svar, vinn. Men no har vi hatt tre omgangar og tre personar har eitt rett svar kvar.  Difor kjem det no ei ekstrarunde - den fjerde quizen.  Den første som får to rette svar, vinn hjorundfjorden.no si etter kvart berømte t-skjorte. 

Det er sjølvaste kremen av fjellspesialistar vi har  i finalen.  Vi snakkar om tre menn, alle med eiga fjellheimeside.  Dei tre er:

Johan Hustadnes Han er den av dei tre som har vore både lengst nord - nordspissen av Svalbard - og lengst sør.  Han kom nettopp tilbake frå eit års opphald på den norske forskingsstasjonen Troll i Antakrtis. Bur i Volda.

Svein Myhre Er revisor av yrke, bur i Ålesund og er den personen som veit mest om fjell- og tilhøyrande namn i Hjørundfjorden.  Han er den personen sjølvsaste Knut J Riise spør når han står fast. (Men er han f.t. i varmare strøk?)

Helge Standal Er rektor for ein internettskule og har såleis heile verda som arbeidsfelt.  Men for hjorundfjord.no sine brukarar er han nok mest kjend for fjellbøkene sine.  Denne mannen greier kort og godt å gje ut bøker som vert slitne ut.  Har vore på alle fjell i Hjørundfjorden.  Bur i Volda.

Klikk på namna og du får fram heimesidene deira.

Men:  Quizen er framleis open for alle.  I dette mannsdominerte miljøet - vil det kome ei kunnskapsrik kvinne inn frå venstre? Oppstår den dramatiske situasjonen at ein ny person kjem inn med raskast rett svar, kva då?  Uansett - ver raskt, kom med rett svar og vinn hjorundfjord.no si t-skjorte.  Lykke til.

Kva heiter dette fjellet?

quizzz

xx

Her er underteikna på veg opp Flatdalen(skal det vere med t?).  Snarhornet er over hovudet mitt.  Den som er kjend finn Nordre Sætretind i bakgrunnen, litt til venstre. Stemmer ikkje dette, Helge?