En rolig vinterkveld på Bjørke og mørket senker seg.

Gatelysa  lager litt hygge for oss i en mørk vinterkveld.

Stilt er det i Bygda men det lyser frå kjøkkenglasa og ryk frå pipene.

Det er førjulstid.

Juletredet er kommet opp på skuleplassen.

PIC_3660

Laga i Bygda forbereder seg også til jula og arrangementa som dei skal ha i jula.   Kirke/preike blir det julafta                                                                   Juletrefest blir det 3 juledag                                                                      Romjulsfest blir det 5 dag på Haukly                                                                Mat og underholdning.                                                                                     Haukly blir open for ungdommen heile jula.                                                  Eit år går fort snart er det jul igjen. 

Vi gler oss til jula.