Det er noko slikt vi er på jakt etter:

summer14

Store, vide skjørt/kjolar, i alle slags fargar. Ogso knekorte skjørt kan brukast, alt er fint:)  Elles blusar i alle slags fargar, di meir knæsj jo bedre! Om du ser godt etter på bildet, kan du sjå at jenta i gult skjørt har på seg kvite sko, som heiter pumps. Vi treng slike og!

summer12 

Og gutane må sjølvsagt ha kule skinnjakker, om nokon har bukser og slikt frå den tida er det flott! Nokon som har ei på loftet? Er det noko anna du veit dei brukte på 50/60 talet, tek vi det og:) Vi treng Tennissko og.

grease1

Vi skal og ha med ein Dansekonkurranse i forestillinga. Der treng vi fine kjolar med vide skjørt, jo lengre jo bedre! Alle fargar går, gjerne prikkete og... Gutane treng dressar, har du ein fin ein frå dinne tida, vil vi gjerne låne den. Stripete, rutete, svart, blå... Alt er av intresse.

Då har dykk fått vete litt om kva vi er ute etter. Eg anbefalar å ta ein kikk opp på loftet, for å sjå om du he noko du kan låne oss:)

Vi skal sjølvsagt ta godt vare på det vi får låne, og du skal få det igjen;)

Ta kontakt med Skulen (700 48 200) og spør etter Ingvil, om du har noko til oss!