Møte

Det var ca 150 som møtte opp på konferansen

Her er det Cecile Skog som viser film og fortel om polturen ho var med på.

Cheryl Hargrove1

  Cheryl Hargrove fra National   Geographic innleidde om geo-turisme under konferansen 'Kultur, Natur, Reiseliv'. Hennar blad, "Traveler" (bak),har kåra fjordane på Vestlandet til verdas beste reisemål
foto: Svein Magne Harnes/
Møre og Romsdal fylke

Dette har eg klipt ut frå nettsida til Møre og Romsdal Fylke

Les meir på http://www.mrfylke.no/hoved.aspx?m=22664&amid=1749317

 

Folden2

Leve saktare – nyte meir
– Vi må leve saktare og nyte meir. Fotavtrykka våre på denne kloden er for store. Dei må reduserast dersom kommande generasjonar også skal få sette sine spor. Slik kan vi sjå våre barnebarn og folk frå Uganda i augo. Ei slik haldning må få konsekvenser også for reiselivet, sa Øystein Folden på ein reiselivskonferanse på Åndalsnes tysdag.
Les  om innlegget på
Sykkel1
Sykkelturisme: Kurt Asle Arvesen og Britt Elton setter ideene om sykkelturisme ut i praksis. Foto: Iver Gjelstenli
 Les meir om Sykkelturisme