Me i Black Sheep er svært glade for å få lov til å starte julebordsesongen på Sagafjord Hotell her på Sæbø. Etter tre vellukka dansar, reknar me med masse folk og høg stemning til helga 

 

 o 151

 

Black Sheep har 6 medlemmar, Sigurd Nybø på trekkspel/munnspel/vokal, Arnt Egil "Gille" Brautaset på Gitar/vokal, Tom Andrè Holen på bass/vokal Svein Ivar Holen på gitar/vokal Joakim Pettersen på el-gitar og Øystein Nybø på trommer.

Me er eit countryband som spelar musikk av både kjente og ukjente artistar. og jaudå, me spelar også litt frå Vassendgutane, men i vår eigen versjon

Me har vore veldi heldige, og hatt mange førespurnader på mange spelejobbar. Helgane ut året et opptatt, men me er klare til nye jobbar over nyttår. Ta kontakt med ein av medlemmane for booking av ein "livat" spelejobb.

 

Medlemmane i Black Sheep