Dette er ein liten presentasjon av barnekoret. Dei øver no flittig på julesangar og gler seg til å opptre. Både den 15. desember og på julafta skal dei synge i Hjørundfjord kykje, så det er berre å møte opp og høyre.

Her er nokre bileter frå forrige korøving:
Barnekor 001
Mange av barna kjem rett frå skule og treng dermed litt påfyll. For som kjent; Utan mat og drikke, duger helten ikke.
Barnekor 002
Også Tonje og Tiril treng litt påfyll. Det er kjempe kjekt at desse blide jentene vil vere med å drive barnekor på Sæbø. Trur litt av motivasjonen deira er gode minner frå den gang dei sjølve sang i barnekor. Og kjekke opplevingar trur eg dagens kordeltakarar også får. Det ser i vert fall ut til at dei har det kjekt.
Barnekor 003
Her har dei fått utdelt ein ny julesang som skal øvast inn til jul, og den må sjølvsagt på plass i sangpermen. Det er tydleg at barna likar å ha orden i saken sine, og det vankar dermed litt skjenn til dei vaksne når det ikkje er hol i arka. Kven kan no hugse på slike detaljar....
Barnekor 006
Barnekor 005
Ein flotte gjeng som har blitt veldig flinke på kort tid.