I Sæbø skulekorps har vi to aspiranter og tre juniorer som får undervisning gjennom kulturskulen i Ørsta. Korpsmusikanter 001Aspiranter

I tillegg har vi to - tre korpsmusikanter som reiser til Legene og øver sammen med Dalane skulekorps en gang i uken.

JuniorerJuniorer 

De er ivrige og flinke, men det er så fryktelig leit å spille når det triller sure toner ut av dårlige instrument. Det er til å miste motet av.

DirigentAnn Helen Sørhaug - dirigent/lærer

Sæbø skulekorps eier en del gode instrument, men hvor er de?  En sommerferie ble kanskje ekstra lang for noen musikanter? Skulle bare ta en liten pause, så det hadde ikke noe for seg å levere inn instrumentet. Men pausene ble lange og instrumenter støver ned. 

Tenk om alle de som har et instrument eller to stående hjemme kunne være snille og levere dem tilbake til korpset! Eller enda bedre: tenk om de ville begynne å spille igjen? Da blir korpsmusikantene våre og dirigenten/læreren deres kjempeglade!

Dalane og SæbøØving på Legene

Det triste med de instrumentene som står ubrukte rundt omkring i Bondalen og på Sæbø er  at de sannsynligvis er de beste vi har. De beste instrumentene deles ut først. Et instrument er kostbart og vi har dessverre ikke anledning til å kjøpe nye.

Om det er kjekt å spille i korps? Å ja! DET vet alle som har vært med! Og gjennom samarbeidet med Dalane skulekorps og en ernergisk dirigent er det virkelig kjekt!

Vi skal ha øvingshelg i Follestaddalen i november, vi skal spille på basar og vi spiller på julemarknaden 9. desember. Det blir kanskje øvingshelg på Bjørke og til sommeren blir det sannsynligvis musikkstevne i Stryn.

Musikkstemne

Voksne musikanter er også velkomne til å være med. I Dalane skulekorps spiller fire mødre.

Har du et instrument som ikke er ditt?

Har du lyst til å spille og vil vite mer om tid og sted?

Ta kontakt med Kari Stokke tlf. 915 69 591 så får vi skaffet medlemmene våre skikkelige instrument å spille på!