Det har vært ei rekordhelg for Cruise Service og værgudene har vist seg fra si beste side. Turister fra blant anna Sverige, Italia,Japan, India og Frankrike har latt seg fascinere av den majestetiske Hjørundfjorden med sine massive, sylkvasse tinder. Lokalbefolkningen representerer også mange av de reisende, noe Cruise Service setter stor pris på. Mange velger å ta seg en avslappende handletur til Ålesund og slippe å tenke på fergeruter og parkering underveis.

På grunn av hektisk aktivitet og stor interesse, har vi valgt å utvide returtiden på vår kveldsrute. Fra Sæbø går returen nå klokken 00.30 og fra Trandal kl 01.00, hver fredag og lørdag, fra Øye på bestilling. For å få til dette, har vi valgt å ikke kjøre kveldsruten de andre ukedagene.

Førstkommende helg underholder Sputnik på Christian Gaard og Cruise Service regner med stor stemning og full båt begge kvelder.

Vi i Cruise Service ønsker alle sammen en fortsatt god sommer! 

Mvh

Runa Bente Kvammen

Cruise Service AS