anlegg2007_0705(028)

No kan det vel hende denne breden har eit navn frå før, men eg har i allefall kalla den for "Villa-spøkelset". Det store holet i midten er ein sur munn, så har du augene over.

Vibeke har nevnt Skyttelen, den har eg eit bilete av her som er ganske ferskt. Holet er no så stort, at det er sikkert berre å hoppe i elva. Det vert sagt at det var nokre ungar for mange år sidan som hadde så lyst å bade, men så var det dette holet då, som aldri viste seg. Den saka løyste dei ved å gå opp å legge torv over midten av breden. Eg hugsar ikkje om dette var ein vellykka operasjon eller om dei vart avslørt.

anlegg2007_0705(032)

Og når eg likevel er innpå her så vil eg rapportere om at Folla og Fivel, som følet skal heite, har det berre bra. Var nettopp på ein liten barselvisitt. Den nybakte mora er litt hormonell, men ho vert nok bedre når matmor kjem heim i morgon;)

anlegg2007_0705(010)

anlegg2007_0705(016)